skip to Main Content
Certified Yoga for students and teachers
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MASTERCLASS 4 (van 4) met NANDA PEEK Intermediate Senior III

8 juni, 2019 @ 13:30 - 16:00

€37,50

De laatste van vier Masterclasses dit schooljaar waar onze bekende Nederlandse Senior leraar Nanda Peek je yoga een boost gaat geven en jij geïnspireerd de Yogaschool uitstapt!

Met een grote ervaring als Iyengar yoga-beoefenaar en een bijna 40 jarige staat van dienst als Iyengar yogaleraar, brengt Nanda haar gedrevenheid en expertise naar de yogamat, waar ze voor ‘the Iyengar way’ gaat: ze “kruipt in de huid” van de beginnende als ook de gevorderde leerling en spreekt daardoor iedereen op een dieper niveau aan.

In het programma van vier Masterclasses dit schooljaar had Nanda het over hoe je yoga doet; de ervaring die je daarbij hebt en wat je daarbij soms in de weg kan staan om je uiteindelijke doel te bereiken. Kortom, beter begrijpen wat de mogelijkheden van Iyengar yoga voor jou persoonlijk zijn.

De les bestaat uit het doen van yogahoudingen zoals we dat in een Iyengar yogales gewend zijn, maar het bijzondere van dit programma is dat het `verlichtend` gaat werken op vele vlakken.

Ontspanning en actie; hoofd en hart; wat wil de yogi en hoe krijgt ie dat voor elkaar? Het hoofd stuurt aan en controleert of het goed gaat, om te leven en te zijn vanuit het hart. Dmv. het doen van Asana’s en Pranayama wordt dit gaandeweg een geïntegreerd geheel.

Alle Masterclasses zijn verplicht voor de mensen in Kristien’s lerarenopleiding, maar zijn open voor iedereen die gedurende eenjaar regelmatig Iyengar yoga lessen heeft gevolgd.

Vanaf level/doel: Level 2/Ontwikkelen

Gegevens

Datum:
8 juni, 2019
Tijd:
13:30 - 16:00
Kosten:
€37,50
Website:
https://www.momoyoga.com/yogaschoolamsterdam/lesson/1304870/masterclass-44
Back To Top