skip to Main Content
Certified Yoga for students and teachers

WAAROM YOGA?

Met yoga houd je energie over

‘Waarom yoga’ vraag je je misschien af. Terwijl je dagelijks tientallen keuzes maakt om mensen en situaties de aandacht te geven die ze verdienen. Je werk, collega’s, gezin, vrienden, familie. En jezelf? Hoe zorg je er nu voor dat je nog energie over hebt voor jezelf?

Dat doe je door jezelf daar heel bewust de tijd en de ruimte voor te gunnen. Dat is wat je met yoga doet. Met yoga kom je op een gezonde manier in beweging waardoor je niet alleen energie verbruikt, maar ook krijgt én overhoudt.

ONVERENIGBARE DINGEN SAMEN

In onze yogalessen leer je dat alles wat je moet, doet en nog wilt vaak prima samen gaan. Zelfs de soms ogenschijnlijk onverenigbare dingen in je leven. Ogenschijnlijk, omdat je vaak ten onrechte denkt dat je iets niet kunt.

In onze yogalessen leer je o.a. je gedachten even uit te zetten. Gedachten die je ervan weerhouden om ’te gaan doen’ wat je echt wilt. In onze lessen werk je dus niet alleen met je lijf, maar ook met je hoofd en je hart. Zodat je van ‘denken’ naar ‘doen’ leert schakelen. Met meer rust in je hoofd en met beide benen op de grond. Of in de lucht als je een beetje goed oefent…

Kristien Van Reusel, eigenaar Yogaschool Amsterdam

Kristien Van Reusel, eigenaar van Yogaschool Amsterdam, vat de kracht van yoga ook wel samen als ‘het vermogen om in verbondenheid los te laten’.

"Yoga teaches us to cure what need not be endured and endure what cannot be cured." B.K.S. Iyengar

BKS Iyengar-Yogaschool Amsterdam Amsterdam West De Baarsjes

OOK VOOR JOU

Ongeacht je leeftijd, je lenigheid of je gezondheid kun je je in onze yogaschool blijven ontwikkelen. Of je nou spiritueel of juist heel nuchter bent, introvert of extravert, een groepsmens of juist niet. Van beginners tot gevorderden en leraren. Iedereen komt bij Yogaschool Amsterdam in harmonie samen. Niet voor niets dat de meeste leerlingen bij ons komen om te blijven.

WAAROM
YOGASCHOOL
AMSTERDAM

uitsluitend gecertificeerde yogadocenten
met gemiddeld 20 jaar yoga-ervaring per docent
centraal in Amsterdam West dichtbij het Vondelpark
sinds 1999, eind november 2021 op Kanaalstraat 190
60m² ruime yogastudio met alle hulpmiddelen
ook voor leraren in opleiding
ook voor herstel en fysieke beperkingen

Iyengar yoga: ook bij fysieke klachten

Zelfs al heb je een blessure of iets ernstigers, in onze yogalessen kun je rustig werken aan je herstel of leer je er beter mee om te gaan. Of je nu last hebt van een verstuikte enkel of van slaapproblemen of reuma, je kunt met een gerust hart onze yogalessen volgen. Bovendien geven we speciale therapielessen mocht je lastiger kunnen meekomen in onze reguliere lessen.

Certificaten Yogaschool Amsterdam

Back To Top