Waarom yoga?

Met yoga houd je energie over

‘Waarom yoga’ vraag je je misschien af. Terwijl je dagelijks tientallen keuzes maakt om mensen en situaties de aandacht te geven die ze verdienen. Je werk, collega’s, gezin, vrienden, familie. En jezelf? Hoe zorg je er nu voor dat je nog energie over hebt voor jezelf?

Dat doe je door jezelf daar heel bewust de tijd en de ruimte voor te gunnen. Dat is wat je met yoga doet. Met yoga kom je op een gezonde manier in beweging waardoor je niet alleen energie verbruikt, maar ook krijgt én overhoudt.

ONVERENIGBARE DINGEN SAMEN

In onze yogalessen leer je dat alles wat je moet, doet en nog wilt vaak prima samen gaan. Zelfs de soms ogenschijnlijk onverenigbare dingen in je leven. Ogenschijnlijk, omdat je vaak ten onrechte denkt dat je iets niet kunt.

In onze yogalessen leer je o.a. je gedachten even uit te zetten. Gedachten die je ervan weerhouden om ’te gaan doen’ wat je echt wilt. In onze lessen werk je dus niet alleen met je lijf, maar ook met je hoofd en je hart. Zodat je van ‘denken’ naar ‘doen’ leert schakelen. Met meer rust in je hoofd en met beide benen op de grond. Of in de lucht als je een beetje goed oefent…

Kristien Van Reusel, eigenaar Yogaschool Amsterdam

Kristien Van Reusel, eigenaar van Yogaschool Amsterdam, vat de kracht van yoga ook wel samen als ‘het vermogen om in verbondenheid los te laten’.

“Yoga teaches us to cure what need not be endured and endure what cannot be cured.” B.K.S. Iyengar

Data Mentorprogramma ’22 – ’23

2022

25/09
23/10
20/11
18/12

2023

29/01
19/02
26/03
23/04
28 en 29/05 (Pentecost Workshop)

9 x 6u = 54u