8 April Nieuws

Dag beste,

Het meeste nieuws over de school hoor je in de lessen zelf, maar wat is het lang geleden dat je nog een nieuwsmail kreeg!

De website is vernieuwd! Neem eens een kijkje, ze is eenvoudig en supersnel, Nederlands en Engels. www.yogaschoolamsterdam.nl
Scroll op de eerste pagina naar beneden en hop, daar is nieuws.
De foto’s zijn van acht jaar terug en daar hebben enkele leraren nu best moeite mee. We werken achter de schermen aan nieuwe portretten en oefenfoto’s, en in de lessen leggen we ook wat momenten vast voor op de website, alleen als we jouw toestemming daarvoor hebben gekregen.
En de snelste weg naar het rooster en je les boeken is als je rechtsboven op ‘INLOG MIJN YOGA’ klikt.

Blijf op de hoogte van alles in de yogaschool vanuit deze nieuwsmail en door hier te klikken voor de LESROOSTER-pagina op onze website. Daar vind je het Actuele Rooster met de lessen voor de komende weken onder elkaar.

Het is vrolijk Pasen! Op de officiële Feestdagen, zondag 9 – en maandag 10 april zijn we gesloten. 
Een les op donatie-basis, hoe werkt dat eigenlijk? Als je bij ons ingeschreven staat, kun je je aanmelden voor de les op maandagochtend. Je hoeft daar geen kaart voor te hebben maar krijgt na de les een verzoek per e-mail om via iDeal of per overboeking te betalen, een bedrag dat je kunt missen. Hoeft niet veel te zijn. Het is een les van een uur en iedereen is welkom. Probeer het ook eens en sla je lange korte ronde of rechte benen uit met Anna!
De Lange Level 3 -les met Kristien komt zondag 23/04. Dompel je onder in en verdiep met het serieuze werk. Je kunt meedoen met drie jaar Iyengar yoga ervaring. 
Maak je op voor de jaarlijkse Pentecost workshop: zondag 28 en maandag 29 mei (wordt snel bijgewerkt op de website). Welkom als je twee jaar Iyengar yoga ervaring hebt. Klik hier voor meer informatie, de vroeg boek-prijs loopt tot 30 april.
Over boeken gesproken, lees je een goed yogaboek dan word je heel erg slim (draag je een goeie yogabroek, dan ben je mega-knap). Ze zijn in stock! Vraag ernaar in de school, kijk en voel zelf.
De grote zomerstop is dit jaar van 24 juli t/m 13 augustus! Je lopende 5-10-20 strippenkaart wordt voor die tijd bevroren.

Wij zien je graag in de Kanaalstraat of op het scherm. Vier de lente met heldere yoga!

Beste groet,

Ook namens het team,
Kristien
PS: Het helpt echt om ook de nieuwe website meer zichtbaar – en Iyengar yoga meer bekend te maken! Klik dus hier,geef ons lekker veel sterretjes of nog beter: schrijf een review! Mercimerci!